Jeg har siden 1987 arbejdet med udviklingsprocesser dels som psykoterapeut for flere hundrede mennesker, dels som underviser, træner, kompetenceudvikler og supervisor for mange slags fagpersoner, dels med udvikling af hele arbejdspladser.

Jeg har siden 1987 gennemgået en meget omfattende faglig og personlig udviklingsproces, der har ført mig gennem en hel del faglige uddannelser og træningsforløb.

Mit primære arbejdspsykologiske arbejdsområde er unikke specialdesignede udviklingsorienterede kursus- og procesforløb, samt temadage for offentlige og private organisationer. Jeg arbejder med medarbejder- og ledelsesudvikling og individuel coaching. Jeg har desuden speciale i stress- og misbrugsforebyggelse og - behandling

Mine kernekompetencer er undervisning og træning i komplicerede emner, som jeg evner at gøre enkle og spiselige. Min tilgang er en hybrid af pædagogik, organisationspsykologi, klinisk psykologi, neuropsykologi og aktionsforskning, med fokus på at bidrage til løsningen på menneskers praktiske problemer i virkelige situationer.

Jeg arbejder kun med det jeg brænder for, har en stor personlig ballast og faglig viden og erfaring med mange slags mennesker i forskellige organisationer og situationer.

Jeg brænder for at skabe læreprocesser for mennesker i komplekse arbejdsmæssige kontekster og udviklingen af nye læringsprocesser med stort personligt udbytte er en kompetence hos mig.

Jeg er blevet solidt trænet i systemisk, narrativ, kognitiv og psykodynamisk teori og metode og har fungeret som underviser, træner, proceskonsulent og supervisor i mere end 20 år.

Hvis du vil vide hvad mine kunder og klienter siger så kan du læse deres udtalelser her

 

Ring for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde på
 

Tlf. 60 68 10 40

© 2013 Autoriseret psykolog, cand. psyk. Peter Wittenburg
Telefon  +45 6068  1040,  E-mail:  peter@humanprocess.dk, www.peterwittenburg.dk

Powered by Søgaard & Co.